Ritart Academy Ltd.

About Business Network

A RitArt Academy egy olyan cég, ahol mindent a kreativitás irányából közelítünk meg. Hiszünk abban, hogy az emberi kreativitás jobbá teszi a világot – persze, csak ha jóra használjuk ezt a képességünket.

Kreatív írás képzésekkel, online, kreativitást fejlesztő email kurzussal, online marketinggel, szövegírás szolgáltatással foglalkozunk, amely tevékenységeknek  egy közös, fő célja van: legyen könnyebb és sikeresebb az életed. Akkor is, ha magánszemély vagy, és akkor is, ha cégként keresel megoldásokat.

Könyveket adunk ki, például tartalomstratégia és értékesítés témában, tréningeket szervezünk – többnyire online -, hogy különböző életképességeidet tudd fejleszteni, de a tanácsadás is a repertoárunk része.

Szeretünk újítani, szembemenni a berögzült sémákkal, és nem nagyon hiszünk a lehetetlenben: vagyis azt valljuk, hogy nincs lehetetlen. Szeretjük az egyediséget, a különlegességet is.

Számos weboldalunk van, hiszen sok mindennel foglalkozunk, és sok minden érdekel bennünket. Itt is megtalálod a termékeinket, szolgáltatásainkat: onixbazar.hu, ritartacademy.com, jovomenok.com.

Rengeteg ingyenes anyaggal is segítünk neked, a két legkedveltebbet itt érheted el: Kreativitásfejlesztés | Iránytű Vállalkozói tippek

Company Information

2007-05-11