Blog

AgenaJobs.com

Hamarosan két újítás is érkezik az AgenaJobs-ra!

Bár nem volt naaaagy, előre beharangozott kezdési dátumunk, és nem volt nagy csinnadrattával körbeugrándozott Grand Opening napunk sem, de az a helyzet, hogy éppen pont egy hete (2021. 05. 31-én) indult publikus útjára az AgenaJobs.com. Ma egy hetes a kis újszülöttünk 😊.

De ez, amit most láthattok, ez még messze nem a végső felállás, még lesz egy csomó újításunk, amiket fokozatosan vezetünk be, hétről-hétre, hónapról-hónapra.

A tervek szerint ezen a héten, illetve a következő 10 napban az alábbi új funkciók és lehetőségek lépnek életbe:

AgenaJobs Affiliate Rendszer

Legyél független hirdetésszervező! Küldj hirdetőket hozzánk, és a költéseik után jutalékot fizetünk. Sokan azt hiszik, hogy az affiliate – ajánlói – rendszer titka nem más, mint az affiliate linkeket megosztani boldog-boldogtalannal, de az igazi profik nem ajánlónak, hanem értékesítőnek tekintik magukat, és nemcsak megosztanak, hanem gyakorlatilag meg is győzik az esetleg még hezitálókat arról, hogy – esetünkben – érdemes például az AgenaJobs-on hirdetni; illetve a puszta megosztogatásokon túl hírét is viszik a lehetőségnek így azokhoz is elérnek, akik még nem is hallottak erről az új hirdetési oldalról.

Hamarosan debütál az oldalnak tehát ez a része is, így, ha rajtad keresztül érkeznek hirdetők – és mindent megteszünk, hogy támogassunk ebben téged, mint lelkes affiliate partnerünket –, akkor a költéseikből jutalékot kapsz.

Ezt az affiliate rendszerünket máshol már sikerrel alkalmazzuk, tehát igazából ide csak adaptálni fogjuk a már kipróbált megoldást, így nagyon gyors beindítási és felfutási időszakkal tudunk számolni. Az egészen pontos részletekről hamarosan itt adunk majd hírt, addig is ízlelgesd ezt: „Hirdetésszervező is lehetek…”

Önéletrajz rendszer

Nem akar mindenki hirdetni, ez tiszta sor. Van, akinek nincs is mit hirdetnie, mert nem szolgáltatni akar, hanem MUNKAHELYET.

Ezen belül is vannak, akik szeretnek böngészgetni az álláslehetőségek között, de sokan szeretik a saját kezükbe venni a sorsuk irányítását, és a hosszadalmas böngészgetés helyett már elébe mennek a dolgoknak: publikálják a saját önéletrajzukat, és ez által megteremtik annak a lehetőségét, hogy őket találják meg a cégek, ne nekik kelljen állásra vadászniuk.

Az önéletrajzok feltöltése és az AgenaJobs rendszerében való gondozása térítésmentesen lesz elérhető mindazok számára, akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel. Reméljük, sokatoknak fog örömére szolgálni ez a megoldásunk is!

Mi a valóban értékteremtő megoldásokban hiszünk.

Itt tudsz hirdetést feladni>>