Férfikéz Otthonra – a megbízható lakásfelújítás

Lakásfelújításokat vállalunk Budapesten és Pest megyében, főleg Monor-Cegléd-Szolnok vonzáskörzetében. Kőműves munkák, burkolás, gipszkartonozás, festés, tapétázás, laminált padlózás,  szükség- és igény esetén villanyszerelés és vízszerelés.

Hogy miben vagyunk mások?

  • Hogy valóban figyelünk a megrendelő igényeire – mintha a sajátunkat csinálnánk.
  • Hogy gondolkodunk – vagyis a lehető legegyszerűbb és legjobb megoldásokat próbáljuk megvalósítani, nem csak “végrehajtunk”.
  • Hogy igényesek vagyunk a munkakörnyezetünkre – nálunk alap az, hogy nem hagyunk mocskot magunk után, próbálunk a lehető legkisebb kosszal dolgozni, amit az adott munkafolyamat megenged.
  • Rugalmasan állunk a menet közben kialakult igényekhez: ha kiderül, hogy még ezt vagy azt a munkát meg kellene csinálni, megegyezünk és megcsináljuk.
  • Mivel a mi időnk is drága, nem húzzúk a megrendelőét sem. Ez nem jelenti azt, hogy összecsapjuk a munkákat, de nem szeretünk felesleges időt tölteni azzal, amivel nem kell. Ahol viszont szükséges, ott nem vagyunk hajlandóak elkapkodni a minőség kárára. Mert így lehet azt a minőséget biztosítani, amit mi magunk is elvárunk saját magunktól.

Amit nem vállalunk: ácsmunkák, generálkivitelezés.

Referenciák: https://www.facebook.com/ferfikezotthonra.hu  és https://ferfikez-otthonra.hu/referenciak/

 

Székhely/telephely/üzlet címe: Monor, Kistói út 15.
Elérhetőség(ek): 70/228-0927 vagy info@ferfikez-otthonra.hu
Áttekintés
Hely