Értékesítési tippek

Az AgenaJobs.com partnerprogramjában neked különösebb értékesítői tevékenységet nem kell végezned, mert az értékesítői munka oroszlánrészét maga az oldal és a működése mögött lévő összetett rendszer megoldják.

Ugyanakkor a te saját kommunikációddal nagyban növelheted a mi megoldásaink hatékonyságát, így hatékonyabb lehetsz a kommunikáció révén a saját jutalék-gyűjtéseddel.

A kulcs

Az ajánlói programoknak, mint amilyen az AgenaJobs.com affiliate programja is, az a kulcsa, hogy egy olyan ember ajánlja a terméket, és olyan ember buzdít a vásárlásra/rendelésre/regisztrációra/kipróbálásra, akit a látogatók már ismernek, elfogadnak, vagy épp megbíznak benne.

Minél személyesebbét tudod tenni a kommunikációdat, minél részletgazdagabban, tapasztalatra alapuló módon tudsz beszélni a hirdetési lehtőségről, annál nagyobb kedvet fognak érezni a rajtad keresztül érkező látogatók, hogy vásároljanak.

Sokan azt hiszik, hogy egy affiliate programban elég csak annyi, hogy kiteszik a linket valahová, aztán menjen mindenki Isten hírével, a pénz meg majd ömlik a bankszámlára.

Ezzel szemben a valóság az, hogy ha te azt leírod egy FB posztban, vagy egy blogbejegyzésben, hogy hogyan segített neked az itt megjelent hirdetés például egy beszállító megtalálásában, vagy egy új munkatárs fellelésében, és úgy teszed ki a referáló linkedet, akkor az, aki rákattint, úgymond pajzsok és páncélok nélkül fogja megnézni, hogy miről is beszélsz konkrétan, miközben TUDJA, hogy számára érdekes-e a hirdetési lehetőség, vagy sem.

A személyes varázsod

Minden profi értékesítő egyben elbűvölő ember. Nemcsak úgy tesznek, hanem tényleg azok is. Ha a fókuszodba a segítségnyújtást, a tanácsadást, a mások problémájának a megoldását teszed, akkor könnyű dolgod lesz.

Ha csak azt tervezed, hogy kiteszed a linket, és az csak úgy ott van, akkor sajnos nem fog a dolog működni, és te is, mi is szomorúak leszünk.

Vidd bele önmagad a kommunikációdba! Mesélj, adj tippeket, mondd el, hogy van megoldás a problémákra, és buzdítsd kattintásra, regisztrálásra, hirdetésre a rád odafigyelőket.

Mondd el a véleményedet, emeld ki az AgenaJobs.com előnyeit, adj támpontokat arra nézve, hogy kik lesznek az itt hirdetéssel a legboldogabbak, és adj választ a miért-ekre is.

AKARJ eladni!
Ez az értékesítés kulcsa – amely kulcs hatékonyságát és eredményességét a személyes varázsoddal növelheted.

Egy trükk – amit mindig használhatsz!

A felszólító mód csodákra képes. Kattints ide! Vedd meg! Csapj le rá már most! Szerezd meg! AKARD! Regisztrálj! Rendeld meg! Hirdess itt!

Ezek mind-mind felszólító módban írt utasítások, amiket ha használsz, akkor sikered lesz, ha nem használsz, akkor meg a pénztárcádon fogod megérezni a hiányállapotot.

Eleinte nehéz ezeket a felszólító módú mondatokat elkezdeni alkalmazni, mert nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy más embereknek utasításokat adjunk. De az egyértelmű utasítások mindenki életét megkönnyítik.

A tiédet azért, mert nem 8 oldalon kell magyaráznod, hanem két szóban.

A potenciális hirdetőét meg azért, mert nem rabolod az idejét 8 oldalon keresztül, hanem elintézed a lényeget két pillanat alatt.

Aki időt nyer, életet nyer – tartja a mondás, és immáron 33 évnyi értékesítési tapasztalat után mondom, hogy hidd el, ez igaz.

Ne használd ezt a formulát: Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kattints…

Ne beszélj feltételes módban! Legyél egyértelmű és könnyen érthető!
Utasíts – és aztán arasd le a babérokat!

Látod, nem is olyan nehéz!