Diákszövetkezeteknek

Folyton keresed az új hirdetési és megjelenési platformokat, hogy a diákszövetkezeti tagokat minél hatékonyabban és gyorsabban össze tudjátok kötni a munkáltatókkal?

Most megtaláltad: AgenaJobs hirdetési portál, hogy a diákmunkások minél gyorsabban helyet találjanak maguknak a munkaerőpiacon!

Mit kínál az AgenaJobs?

  • Hirdetési lehetőséget, nagyon kedvező árakkal. (Egész nyugodtan hasonlítsd össze más platformok áraival a mi árainkat, látni fogod, hogy mit értünk nagyon kedvező alatt!)
  • Munkalehetőséget keresgélő diákokat látogatóként, akikkel bővülhet a szövetkezeti tagság.
  • Egyszerű, könnyen kezelhető, lényegre törő hirdetési űrlapot.
  • Tiszta és egyértelmű elszámolást – a hirdetésért előre fizetés történik, így előre kalkulálhatóak és átláthatóak a költségek
  • Bemutatkozó oldalt a szövetkezet számára.

Mi az AgenaJobs?

Az AgenaJobs egy olyan hirdetési portál, ahol minden a munka köré szerveződik.

  • Itt hirdetnek azok a cégek, amelyek munkavállalókat keresnek.
  • Itt hirdetnek azok a cégek, amelyek üzleti partnereket keresnek (pl. nagykereket, gyártókat, beszállítókat, értékesítőket, együttműködőket).
  • Itt hirdetnek azok a cégek is, amelyek ügyfeleket szeretnének még nagyobb számban elérni, akár helyileg, akár országosan.
  • És természetesen itt hirdetnek a munkerő közvetítők és a diákszövetkezetek

Itt minden a munkáról szól, így leginkább azok találják meg nálunk a számításukat, akik komolyan gondolják azt, hogy a munka nemcsak egy állás, hanem valódi értékteremtő tevékenység.

Miért bennünket válassz diákszövetkezetként?

A diákszövetkezetek helyzete különleges a nem szokványos jogi-, és munkaerőpiaci státuszuk miatt. Egy diákszövetkezet számára ugyanolyan fontos a megfelelő beágyazottság és könnyű elérhetőség, mint egy bármilyen munkaközvetítő cég számára, csakhogy a diákszövetkezetek társadalmi felelőssége túlmutat a puszta munkerő közvetítésen, hiszen egy diákszövetkezet lényegében a jövőt teremti meg a társadalom számára a saját munkájával.

Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a diákszövetkezetek figyelmét külön felhívjuk az AgenaJobs hirdetési lehetőségeire. Ezért olvasod ezt most itt 😊. Hasonló egymásra találást biztosítunk a szövetkezet számára is a diákokkal!

Az egyedi hirdetési ár és a csomagajánlataink is úgy lettek kialakítva, hogy kedvezőek legyenek számotokra is. AgenaJobs árak>>

Egy egyszerű regisztrációt követően máris felviheted az első hirdetést, amit reméljük, még sok-sok-sok követ.

Jó munkát kívánunk!

Az AgenaJobs csapata

Ui.: Ha bármi kérdésed-kérésed, észrevételed lenne, keress bátran a contact@ritartacademy.com email címen bennünket!