FAQ’s

  • Az AgenaJobs platformon minden olyan hirdetést megtalálsz, ami valamilyen módon kapcsolódik a szolgáltatásokhoz, mint például építőipari kivitelezés, személyi szolgáltatások, korrepetálás, szellemi munkák és bármi, ami nem kereskedelem. A vállalkozások a szolgáltatásaikat hirdethetik nálunk, hogy több ügyfelük és üzleti partnerük legyen, és soha, egyetlen válság se rengethesse meg őket. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!
  • Bár az AgenaJobs hirdetési platform, de különböző termékek adás-vétele nem nálunk történik, erre vannak más lehetőségek. A jelszó nálunk: minden, ami szolgáltatás. Munkát keresők, munkaerőt keresők, B2C, B2B szolgáltatók és beszállító cégek, szolgáltatást végzők, kivitelezők jelennek meg nálunk – minden iparágból de leginkább a szolgáltató szektorból. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!
  • - Azoknak, akik szolgáltatót keresnek a kisebb-nagyobb munkák elvégzésére. - Azoknak, akik szabadúszókat keresnek projektekhez. - Azoknak, akik szolgáltatást végeznek és ügyfeleket keresnek. - Azoknak, akik üzleti partnereket, külsős szakembereket, beszállítókat keresnek, vagy erre keresnek megrendelőket, megbízókat. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!
  • Csak látszólag léteznek hasonló oldalak. Nálunk négy lényeges stratégiai pont van, amivel foglalkozunk, és nemcsak egy. Nálunk minden a szolgáltatásról és az elvégzett munkáról szól, és teljesen mindegy, hogy ki végzi a munkát, diákmunkás, gyakornok, alkalmi munkás, teljes munkaidős, mikro-kis-közepes-nagy-vállalkozó, független szakmai tanácsadó, vagy egy nemzetközi cég, esetleg állami vállalat kompletten. Nálunk ténylegesen minden a munka körül forog. Azokat hozzuk össze, akik szerint fontos, hogy könnyű legyen kapcsolatba kerülni. A hirdetés ingyenes nálunk, de a hirdetéseket szűrjük. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!
  • Regisztráció után lehet a hirdetéseket feladni, két külön szekcióban: külön kezeljük az álláshirdetéseket és külön a szakmai, vállalkozói hirdetéseket. 1.) Regisztrálj fiókot, 2.) majd lépj be és adj fel hirdetést!
  • Jelenleg teljesen ingyen lehet hirdetni az AgenaJobs.com-on. A hirdetésért tehát nem kell fizetned, de minden hirdetés egy előzetes moderáción esik keresztül, hogy kiszűrjük a nem ide való tartalmakat. Mint láthatod a hirdetési csomagoknál csak egy, ingyenes - 0 forintos - csomag van csak beállítva, tehát ha itt végigviszed a "vásárlást", utána máris jelzést kap az admin a hirdetésről, és aztán jóváhagyásra kerül. Hirdetési csomagok | AgenaJobs.com.
  • Bannerre nincs, PR cikkre, van, vagyis lesz, hamarosan megtekintheted a lehetőségeket a médiaajánlatunkban. Mindazonáltal minden nálunk hirdetőnek biztosítjuk, hogy a cégéről minden olyan információt megjelentethessen, amit csak szeretne, ide értve az elérhetőségeket is természetesen. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést, mutasd be a cégedet!
  • Nem. Külső platformokról származó display hirdetések nem lesznek az oldalon, úgyhogy nálunk egyetlen munkanélküli lesz: az Adblocker.
  • Folyamatban. De bátran használhatod mobilon böngészőben is az AgenaJobs.com-ot, hiszen mobilra is optimalizáltuk. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!