FAQ’s

  • Az AgenaJobs platformon minden olyan hirdetést megtalálsz, ami valamilyen módon kapcsolódik a munkával/munkához. Állást keresők a CV-jüket gondozhatják nálunk, hogy a toborzók tudjanak köztük válogatni – miközben persze keresgélhetnek a hirdetésekben megjelenő álláslehetőségek között. Munkaerőt keresők álláshirdetést adhatnak fel, hogy eredményesebben tudjanak jelölteket keresni. A vállalkozások pedig a szolgáltatásaikat hirdethetik, hogy több ügyfelük és üzleti partnerük legyen, és soha, egyetlen válság se rengethesse meg őket. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!
  • Bár az AgenaJobs hirdetési platform, de különböző termékek adás-vétele nem nálunk történik, erre vannak más lehetőségek. A jelszó nálunk: minden, ami munka. Munkát keresők, munkaerőt keresők, B2C, B2B szolgáltatók és beszállító cégek jelennek meg nálunk – minden iparágból és szektorból. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!
  • - Azoknak, akik állást keresnek. - Azoknak, akik munkaerőt keresnek. - Azoknak, akik szolgáltatást végeznek és ügyfeleket keresnek. - Azoknak, akik üzleti partnereket, külsős szakembereket, beszállítókat keresnek, vagy erre keresnek megrendelőket, megbízókat. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!
  • Csak látszólag léteznek más hasonló oldalak. Nálunk négy lényeges stratégiai pont van, amivel foglalkozunk, és nemcsak egy. Nálunk minden a munkáról szól, és teljesen mindegy, hogy ki végzi a munkát, diákmunkás, gyakornok, alkalmi munkás, teljes munkaidős, mikro-kis-közepes-nagy-vállalkozó, független szakmai tanácsadó, vagy egy nemzetközi cég, esetleg állami vállalat kompletten. Nálunk ténylegesen minden a munka körül forog. Azokat hozzuk össze, akik szerint fontos, hogy könnyű legyen kapcsolatba kerülni. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!
  • Regisztráció után lehet a hirdetéseket feladni, két külön szekcióban: külön kezeljük az álláshirdetéseket és külön a szakmai, vállalkozói hirdetéseket. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!
  • Több hirdetési csomagot is kialakítottunk, gondolva az egyedi hirdetésekben, de az igazán nagy volumenben gondolkodókra is. Hirdetési csomagjainkat itt találod: Hirdetési csomagok | AgenaJobs.com. Mint láthatod, az áraink kedvezőek és kicsiknek-nagyoknak egyaránt kínálunk megoldásokat, anélkül, hogy túlbonyolítanánk az egészet. Kedvenc ügyfeleink olykor ajándék kupont is kaphatnak, mellyel akár 100%-os kedvezményhez is hozzájuthatnak. A kiemelések a csomagajánlatok részei, szintén ezen a linken tudod megnézni a lehetőségeket: Hirdetési csomagok | AgenaJobs.com.
  • Bannerre nincs, PR cikkre, van, vagyis lesz, hamarosan megtekintheted a lehetőségeket a médiaajánlatunkban. Mindazonáltal minden nálunk hirdetőnek biztosítjuk, hogy a cégéről minden olyan információt megjelentethessen, amit csak szeretne, ide értve az elérhetőségeket is természetesen. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést, mutasd be a cégedet!
  • Nem. Külső platformokról származó display hirdetések nem lesznek az oldalon, úgyhogy nálunk egyetlen munkanélküli lesz: az Adblocker.
  • Folyamatban. De bátran használhatod mobilon böngészőben is az AgenaJobs.com-ot, hiszen mobilra is optimalizáltuk. Regisztrálj fiókot, vagy lépj be és adj fel hirdetést!