Önkormányzatoknak

A versenyszféra szereplői fizetős hirdetéseket helyezhetnek el az AgenaJobs.com oldalon, de az önkormányzatok és az önkormányzati cégek számára térítésmentes hirdetési lehetőséget biztosítunk.

Az önkormányzatok és cégeik, szervezeteik általában álláshirdetéseket szoktak nálunk megjelentetni, hiszen a tevékenységüket többnyire nem szükséges reklámozniuk, de akár erre is lehetőség van az AgenaJobs.com rendszerében. A lehetőséget minden magyarországi önkormányzat számára biztosítjuk, korlátlan hirdetési számmal.

Ehhez egy kuponkódot tudnak igényelni az alábbi űrlapon. A kuponkódot visszaigazoló emailben küldjük meg, melyet aztán korlátlan ideig és számban tudnak saját hirdetéseik publikálására használni:

 

Miért érdemes az AgenaJobs.com-on hirdetni Önkormányzatként?

  • Mert ez egy térítésmentes közzétételi lehetőség, melyet az AgenaJobs.com az önkormányzatoknak és cégeiknek-szervezeteiknek biztosít.
  • Főként álláshirdetések közzétételére javasoljuk, de például pályázatok előírt közleményeinek közzétételére is alkalmas a felület.
  • Az AgenaJobs.com-on minden a munkáról, a szakértelemről és a szolgáltatásnyújtásról szól, színvonalas és rendezett környezetben. De nemcsak a versenyszférának van szüksége toborzásra, vagy a szolgáltatásainak széles közönséghez való eljuttatására.
  • Egyszerű használni, az oldalra történő regisztráció, a hirdetés feladása>> és a kuponkód használatának lépéseit>> a linkeken, úgy egyébként pedig hirdetéstechnikai infókat itt tettünk közzé: Hirdetési tippek>>