Affiliate használati szabályzat

Affiliate szabályzat és tájékoztatás – agenajobs.com –

I.

a.) Az alábbi szabályok az agenajobs.com oldallal kapcsolatos affiliate tevékenységed keretbe foglalását szolgálják.

b.) Az agenajobs.com oldalon hirdetést helyezhetnek el a vállalkozások vagy magánszemélyek akkor, ha munkavállalót keresnek, beszállítót keresnek, üzleti partnert keresnek, vagy a szolgáltatásukat, vállalkozásukat akarják népszerűsíteni. A hirdetések hirdetési csomag kiválasztása és kifizetése után kerülnek nyilvánosságra, tehát nálunk nem ingyenesek a hirdetések. Ezért független partnereink számára jutalékot tudunk biztosítani.

c.) Az affiliate programba való csatlakozásoddal hirdetésszervezőként, hirdetési lehetőséget népszerűsítő független partnerként tekinthetsz magadra a hirdetési  lehetőség népszerűsítése közben. Ajánld másoknak a lehetőséget, és keress pénzt az általuk vásárolt hirdetési csomagok után számolt jutalékkal.

d.) Mit nyersz, ha csatlakozol az AgenaJobs.com partnerprogramhoz?

e.) – Pénzt. A rajtad keresztül, a te azonosító linkeden keresztül érkező hirdetők hirdetései után 15% jutalékot írunk jóvá, melyet számla ellenében fizetünk ki, havonta maximum egyszer. (Tehát havi egy számlát kérünk.)

f.) – Sikereket. Az itt biztosított hirdetési lehetőségek időtállóak, értékteremtőek és többszörösen teszteltek, és ami nem mellékes: szeretik is ezeket mind a hirdetők, mind a hirdetéseket böngésző látogatók. Az elégedett vevők aránya közel 100%-os.

g.) – Növekedési potenciált. Egy új lábat építhetsz ki a vállalkozásodban az agenajobs.com partnerprogramjában való részvétellel.

h.) – Célirányos kiképzést és segédanyagokat arról, hogyan kell az interneten értékesíteni, és egyre sikeresebbé válni a partnerprogramban.

i.) Mi szükséges a csatlakozáshoz?

 1. Ahhoz, hogy csatlakozni tudj a programhoz,
  a.) számlaképességgel,
  b.) saját weboldallal, vagy
  c.) nagyszámú ismerőssel kell rendelkezned, akikkel online tudsz kommunikálni.
 2. A csatlakozást egy egyszerű regisztrációval és utána az affiliate programba való jelentkezéssel indítod el, melynek során ezeket a szabályokat is elfogadod.
 3. A csatlakozáskor a rendszer generál számodra egy egyedi azonosító kódot, amit majd a linkekben fel kell tüntetned, hiszen ezzel mérjük, hogy melyik látogató melyik partneren keresztül érkezett.
 4. A jutalékodat és a partnerprogramban elért eredményeidet és statisztikáidat egy saját partneri oldalon folyamatosan követheted.
 5. A jutalékodat havonta maximum egyszer – vagy ennél ritkábban –, számla ellenében kérheted ki, melyet 8 napos átutalási határidővel kérünk kiállítani úgy, hogy a számolt jutalékod bruttó összeg legyen. Semmilyen más költséget nem tehetsz rá a jutalékra. Ezeken túl a számla kiállításának ütemezését rád bízzuk, havonta maximum egyszeri alkalommal.
 6. A saját partnerfelületedhez itt férsz hozzá: https://agenajobs.com/affilliate-area/
 7. Alkalmazhatsz egyéb analitikai megoldásokat – pl. kattintásmérő, linkrövidítő alkalmazásokat –, hogy további adataid legyenek a kommunikációd sikerességéről és a konverziókról, de ezek nem szükségesek természetesen.

j.) Kiket várunk a partnerprogramba?

 1. Azokat, akik ügyesen mozognak az online világban,
 2. Azokat, akiknek van weboldaluk, de saját terméket nem akarnak értékesíteni, ellenben szívesen ajánlanák az agenajobs.com hirdetési lehetőségeit,
 3. Azokat, akiknek van saját online vállalkozásuk, termékekkel, szolgáltatásokkal, de a partnerprogramban való részvétellel szeretnék szélesíteni a portfóliójukat,
 4. Azokat, akik szeretnék kipróbálni magukat a partnerprogramok világában, és ehhez nem akarják felfedezni a meleg vizet.

k.) Kiket nem várunk?

(Bocs, de a kizáró okokat is meg kell határoznunk.)

 1. – Azokat, akik azt hiszik, hogy mások munkája által majd a szájukba repül a sült galamb.
 2. – Azokat, akik persze, fellelkesülnek bármire, de aztán nem csinálnak semmit.

l.) Az agenajobs.com partnerprogramjához való csatlakozás igazából rád nézve nem jelent aktivitási vagy forgalmazási kötelezettséget, tehát semmi sem kötelező számodra, de kérlek, csak akkor csatlakozz, ha eltökélt vagy, és van a fejedben egy szám, egy cél, egy terv, amit el akarsz érni.

Tiltott tevékenységek listája – II.

Az agenajobs.com oldal partnerprogramjának keretében tilos az alábbi tevékenységek végzése – ezt tekintsd etikai kódexnek:

 1. Az agenajobs.com oldal bármely részét, megoldását, üzleti vagy bármilyen mondanivalóját, szolgáltatását, termékét a sajátodként feltüntetni, vagy azokra a sajátodként hivatkozni.
 2. Tilos arra utalnod a kommunikációdban vagy a vizuális anyagaidban, hogy kizárólagos forgalmazói jogosultsággal bírsz.
 3. Tilos – az évente maximum 1-2 alkalommal, az egész oldalra vonatkozóan és globálisan meghirdetett árakciókon kívül – bármilyen, nem létező akciós lehetőséget kommunikálni.
 4. Nem alkalmazhatsz a tudnivalókba több betekintést a potenciális hirdetők számára, mint amit ezen az oldalon is alkalmazunk.
 5. Szigorúan tilos az affilieate partnerek számára fenntartott, vagy más egyéb célközönségnek szóló letölthető fájlokat bárkivel közvetlenül vagy saját tárhelyedről megosztanod.

Ezeket a szabályokat nagyon komolyan vesszük, ha eltérsz ezektől, azonnali hatállyal felmondjuk ezt a megállapodást, és kitiltunk a partnerprogramból.

Mi fog most történni? – III.

1.) A jelentkezés után kapni fogsz egy átfogó anyagot arról, hogy hol, hogyan, miként érdemes ajánlani, promótálni a hirdetési lehetőségeket, a különböző hirdetéstípusokat, vagy épp az agenajobs.com domaint, hogy minél több hirdető érkezzen rajtad keresztül.

2.) A jelentkezéssellétrejön számodra egy külön affiliate fiók, amiben nyomon követheted azt, hogy aktuálisan mennyi a jutalékod, hogyan alakulnak a különböző saját statisztikáid.

3.) A jelentkezéssel létrejövő affiliate fiókodat egy adminisztrátornak előbb jóvá kell hagynia.

4.) Időről-időre kapni fogsz arról is részletes tanácsokat, hogy hogyan lehetsz sikeresebb az agenajobs.com affiliate rendszerében, a marketingben és az értékesítésben, hiszen közös érdekünk, hogy te kihozd magadnak a maximumot a lehetőségből.

5.) A partnerprogramba történő regisztrációval – agenajobs.com affiliate program – elfogadod ezeket a feltételeket.

6.) A feltételek súlyos megszegése – pl. a tiltott tevékenység megvalósulása – azonnali kizárást, és a felgyűlt jutalék ki nem fizetését vonja maga után.

7.) A rendszerbe való csatlakozással elfogadod, hogy a felek minden vitás kérdésben megpróbálnak peren kívül, békésen megegyezni. Amennyiben ez nem megy, úgy a RITART ACADEMY LTD székhelye szerinti Bíróság illetékességét kötik ki, melynek címe: Haywards Heath County Court, Milton House Milton Road, Haywards Heath, RH16 1YZ, Sussex, England

8.) Affiliate partnereinkre is vonatkozik az ÁSZF-ünk és az adatvédelmi szabályzatunk.

Kelt: 2021. 06. 14.

Hatályos: 2021. 06. 14-től visszavonásig.

A regisztráció pontos lépéseit és a rendszer jellemzőit itt írtuk le, mielőtt jelentkeznél, mindenképp tanulmányozd ezt is: Affiliate GYIK