Blog

Agena Házmester Szolgáltatás

Agena Házmester Szolgáltatás céges ügyfeleknek

Az üzlethelyiségek és irodahelyiségek makulátlan állapotban tartása

Ott, ahol ügyfeleket fogadnak, a makulátlan szónak kell uralkodnia. Nem lehet kosz, nem lehet por, nem lehet pókháló a sarokban, de nem málladozhat a fal sem, és foltos sem lehet (a plafon sem), de megengedhetetlen a felpattogzó festék látványa is.

A padlónak, szőnyegeknek, illesztékeknek tökéletesnek kell lenniük, a mellékhelyiségekre pedig a pazar jelző kell, hogy passzoljon.

Ha valami meghibásodik, azonnal a javításra kell koncentrálni, egy percig sem szabad halogatni ezeket, hiszen akár üzemi balesetet is okozhat – mondjuk – egy kilazult asztalláb.
De egyébként nemcsak az ügyfelek felé mutatott kép a fontos, hanem a munkatársak felé mutatott kép is, hiszen ma már minden cég tudja, hogy a munkaerő megtartása mennyire kifizetődő.

Sok cég akarja úgy megoldani a telephelyüzemeltetési feladatokat, hogy azokat a munkavállalókra hárítják.

Ez több szempontból is aggályos:

1.) A munkavállalók szakképzett szakemberek például egy hirtelen előállt hiba elhárításával kapcsolatban?
2.) Kaptak róla munkavédelmi kiképzést?
3.) A feladat elvégzése szerepel a munkaköri leírásukban?
4.) A feladat elvégzése ügyében rendelkeznek felelősségbiztosítással?
5.) Kapnak az elvégzett külön feladatért plusz juttatást?
6.) Tudja a cégvezető mindezekből kifolyólag számszerűsíteni, összegben kifejezni a havi karbantartásra és a telephelyüzemeltetésre fordított összegeket, vagy a munkavállalói által elvégzett, tűzoltás jellegű közbeavatkozások révén erről igazából fogalma sincs?

Egy telephelyet üzemeltetni, még ha az csak egy iroda is, messze túlmutat a munkavállalói munkaköri leírásban foglaltakon. Egy izzót otthon is kicserél az ember, de ez a munkahelyén nem a feladata, hacsak nincs benne a munkaszerződésében.

Ha Önnek tehát vállalkozása, cége, irodája, üzlethelyisége van, és szeretné az üzemeltetést ugyanolyan gondos kezekben tudni, mint ahogy egyébként az elvégzett vállalkozási tevékenységei is gondos kezekben vannak az Ön kezében, akkor már tudja a választ: az Agena Házmester Szolgáltatás leveszi a válláról a terhet, miközben az ügyfelei és a munkavállalói csak a makulátlansággal és a felelősségteljes cégvezetéssel találkoznak.

Árak és díjak – Agena Házmester Szolgáltatás

A céges ügyfeleknek biztosított árszabásunk megegyezik a magánszemélyek számára nyújtott szolgáltatási árakkal. Itt tájékozódhat részletesen az Agena Házmester Szolgáltatás árairól>>